fredag 1 juni 2012

I ett väntrum

Folk kommer och går men Lina1 står. Sitter i väntrummet på strålningen och det är nog bara andra gången de är sena. Oftast flyter det på väldigt bra. Har bara 2 veckor kvar nu, det har gått fort. Det enda som känns lite stressigt är att jag inte hinner med allt jag skulle behöva göra på jobbet. Snart är det sommarlov och vi har utställning på hembygdsgården med temat nästa vecka. Det är en del filmer som inte är klara ännu. Vi har även varit och protesterat mot politikernas förslag att lägga ner skolan. Man kan inte annat än att bli stolt över ungarna som ställde relevanta frågor och verkligen ville ha svar på dom också. Dom har även gjort en film som handlar om att skolan ska vara kvar.

Vi har i alla fall fått ut de flesta djuren nu. Det var väl en av kvigorna som hoppade ut på 83:an i värsta fredagstrafiken förra veckan. Man känner sig ganska adrenalin full innan de är tillbaka i hagen. Hon var stirrig ett bra tag efter också så Stefan fick sitta och småprata med henne ett bra tag.

Äppelträden blommade över på tre dagar tror jag. Det går fort emellanåt, nu är det kallt igen. Så kallt så vi har behövt elda, det är inte vanligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar