lördag 22 september 2012

Vad ska man säga

Försöker vila lite eftersom jag ska hämta Emil i Bollnäs snart. De spelar på Ljusnans 100 Års jubileum. Jag måste blunda lite för runt 5 ska vi dra till Timrå med grabbarna. I dag har jag varit till Falun med Salsa. Hon gick jättefint i båda loppen men gick ur slalomen i hoppklassen och fick en 5:a på uppfart balans i agilityn. Det var lite tråkigt för jag tyckte verkligen hon tog den. Tjoflöjt men domaren dömer ju ;) hon kom 3:a på 5 fel med ca 8 sekunder bättre tid än den som nu vann. Mest nöjd över att hon satte en svår tunnelingång, man kom liksom bakifrån och de skulle in 180 grader. Gulliga hon som fattade det!

I går kväll så var vi på testvisning av en film Eskil och Trinidad. Det var en underbar liten berättelse så den kan man gärna gå och se igen när den får premiär på riktigt. Var även och städade i Hundhallen, dammsög hela sargen och delar av mattan. Dammsög och torkade golv i entrén. Nu är det bara att flytta in snart. Idag har det ju varit ett riktigt skitväder inte utan att man längtar in i hallen då.

5 små kalvar har det blivit den här veckan, 3-2 till tjejerna står det. Det mest dramatiska var väl att en föddes ute och hade gett sig iväg. Modern var ju tom så de förstod att hon kalvat. Kalven hittade dom senare ca 300 meter därifrån. Hon hade traskat upp i stora kvighagen på andra sidan vägen, Hon måste alltså ha gått över 83:an. Lille plutt! Hon var vid gott gry så hon hade säkert hunnit äta innan hon hav sig av.

Längtar in!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar