onsdag 1 maj 2013

Osannolikt

Sannolikheten att jag ska se en Björn under mina promenader måste ju ha minskat nu. I morse sprang vi nämligen på en som stod och rotade vid planen där Engman brukar ha nån vagn. Det var ganska odramatisk, Salsa och Kovo skällde och då sprang den rakt uppför hygget och försvann. Kovo skällde till några gånger och sedan gick vi vidare. Av hundarnas reaktion att bedöma så var det inte första gången de såg Björn. Stövaren lyfte knappt på huvudet och Snoddas taggade mer på mopeden vi mötte strax efter.

Annars är det bråda tider på lantgården nu. Har stängt åt fåren och idag plockade jag bort fårstängslet som begränsat deras hage. Det är inte mycket mat ännu men dom blev glada ändå. Varvar stängning med krattning och har fullt upp de dagar jag är på jobbet. Har tagit semester i morgon för att vara hemma och jobba. Tog mig tid att åka på en midsommarnattsdröm i fredags då Emil gjorde Lysander, rollen som han varit backup på. Det gick jättebra med alla sånger och repliker var väl bara dansen som han tyckte blev svår för dom hade dom inte hunnit repa. Men det märkte ju inte vi som såg på, en ren njutning att lyssna på dom. Jag tycker att det är så fin musik och den behöver man ju höra flera gånger.

Har knappt tränat agility alls, däremot så har vi hunnit med något varv hos fåren. Hon är så rolig för man får verkligen ta i för hon ska lyda. Därför kör vi mycket sånt nu, lydnad alltså. Att hon ska gå bort (släppa trycket) tex

Det var ju sista april i går och Kovo överlevde faktiskt kvällen. Han verkar faktiskt ha insett att huset är en trygg plats. Enda problemet är att han hört en massa ljud i en par veckor nu. Man får knappt ut honom för att kissa. De andra älskar att vara med ute när man krattar tex men han ska bara in.

En kväll kom hitte- katten in, ganska tufft gjort med 5 hundar. Han la sig i soffan och sov några timmar. Gråmys och han är ju kompisar i alla fall så det är ju skönt att katterna kan hålla ihop :)



Det blev små sjöar i skogen


Vallning




Han la sig i soffan 


Mule.

En liten film som visar envisheten :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar