lördag 1 juni 2013

Myggor och sol

Vilken vecka det blev för var dag som gått så har vädret bara blivit varmare och varmare. Tror däremot att det under de 22 år vi bott här aldrig varit så mycket mygg. Man hinner bli uppäten medans Stövarn väljer bajs ställe.

På jobbet är man ute nästan hela dagarna och sedan gör man nåt ute på kvällarna också. Har varit lite svårt att lämna skolgården på eftermiddagarna då man varit själv men i torsdags gick vi ner till badet då vi båda var där. Vi har sån fantastisk miljö kring skolan man får lite ångest när man vet att den inte är för evigt. F-klassen och 5-åringarna gick en promenad längs älven häromdagen och fick faktisk syn på en bäver, alla hann inte se den men såg trädet den just bitit på. Hur många ställen kan man göra det, få syn på en livs levande bäver 100 meter från skolan tro? Undrar var man ska jobba efter nästa år, nu ska vi dessutom flytta fritids till övervåningen och det är ganska gruvsamt för vi har så sjukt mycket grejer. Men ett år till ska vi köra järnet med gänget. Det ska bli det bästa året, hoppas jag.

Vi har stängt, släppt ut kor och klippt gräs. Det vanliga med hundar och skjutsa / hämta ungarna ska ju också hinnas med. Salsa och jag stängde ner fåren nere vid tjärn. Hon var riktigt duktig och fick verkligen jobba på dom. Det var ingen lätt match att hålla dom för dom hade verkligen lust att springa tillbaka. Men nu är dom borta så hagen får växa till sig lite till småkvigorna.

Fredagen gick vi och stängde flera fållor och tror det var varmaste dagen. Även om solen inte var framme så var det vidrigt. Det är ju så mycket brännässlor så man måste ju ha långbyxor. Tror sällan jag svettas så mycket. Åt ett haft paket glass själv till eftermiddags kaffet.

Veckan slutade med att jag var ut och åt med kollegor på fredagskvällen. Vi firade en 50 åring i efterskott och en 60 åring i förskott. Sedan firade vi väl lite att det snart är slut på terminen också. Vi var på Akropolis och maten var jättegod kanske mest för att man fick vänta på den ganska länge. Man hann bli rejält hungrig. Jag körde och efter diverse drinkar så var vi väl hemma vid halv 2.

Salsa har fyllt 4 år

Fin arbetsplats man har
Vi hade dunk med men inga muggar, rutinerat.....


Fin!


Fåren är lite sura instängda nere vid tjärnen.


Hysteriskt fort går det nu


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar