lördag 6 december 2014

Jobb

Intensiva jobbdagar denna vecka. Började med heldag då vi äntligen hade vårt café på fritids på tisdagskvällen. Vi hade öppet mellan 17-19 och det var full stuga hela tiden. Det var himla lyckat, barna stod i kassan och sålde lotter. Till slut lottade vi ut kakfaten vi gjort fulla med godsaker. De samlade ihop över 2000 kronor. Hälften ska bli nåt nytt eller kul på fritids och den andra hälften ska vi skänka till någon välgörenhet. Ungarna har pratat om ebola, de har väl hört så mycket om det nu. 

På onsdagen var vi till Söräng på eftermiddagen och träffade de andra friskolorna. Jag tror nog vi kan ha lite nytta av varandra. Det skulle bli fler träffar också. Har även fått antagningsbeskedet på slöjden så nu måste jag bestämma hur jag ska göra med det. 

På torsdagen åkte vi till Växbokrog och åt julbord med jobbet. Det var väldigt mysigt där och gott. Det var lite speciellt då man fick beställa in provsmak på deras vanliga meny. Utanför låg smedjan i månens sken. Lite kul för den där smedjan kommer ju härifrån vår gård så jag tog några bilder.

Hela veckan har de kunnat åka skridskor på skolan. 










1 kommentar: