måndag 14 mars 2016

Västernorrland

Det var dit vi styrde kosan, eller Söråker ovanför Timrå för att vara exakt. Ganska skönt upplägg för de kör alla largeloppen först. Åkte vid sju och banvandrade 10, vid halv ett hade vi kört tre agilitylopp. Uno var ganska duktig ändå, han är ju fokuserad på agilityn på ett helt annat sätt. Vilken skillnad från när han mest spatserade runt och hälsade på folk. Han fick slalomfel på ingångarna i alla tre loppen, han missade någon tunnel och något kontaktfält. Men det är ju ändå agilityrelaterade fel så sämre kunde det ju vara. Eftersom vi fick så mycket ledig tid så var vi och shoppade en lång stund på Birsta. Hittade bland annat två par jeans som var nedsatta till halva priset. Sedan handlade jag en del till jobbet och Hundhallen. Var både på Ikea och Biltema. Checkade in på hotellet vid halv sex och sedan låg jag i sängen, kollade på mello och sms:ade med Emil som satt på tåget mellan Haparanda och Falkenberg. Åt typ en påse ostkrokar till middag, fint som snus. Uno var så skön för det var världens liv på några hundar i rummet på andra sidan korridoren och han orkade inte ens bry sig om att de skällde.


På söndagen sov jag länge åt hotellfrukost och styrde iväg till tävlingarna. Det var trippel hoppklass och vi var klara redan strax efter 12. Idag kröp han under muren i alla tre loppen, trodde han skulle ta den efter att jag tagit om den i första loppet men inte då... Tjuvstartade i två lopp gjorde han också, han var lite okoncentrerad tycker jag. Åkte hem, åt mat och gick en sväng till skogen med hundarna. Hann gå i ladugården på kvällen också, klöpp rumporna på 18 kossor. Lämplig tävling det där.

Fick Uno på film i alla fall två gånger, tack Hanna som var snäll och filmade. Det är ganska nyttigt att se sin hund lite utifrån ibland. Ja inte bara hunden utan mig också förståss.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar