onsdag 17 september 2014

Luxemburg sista dagen

Vaknade med huvudvärk och halsont. Började med att tro att vi var ute i god tid och så visade det sig att vi precis hann dit i tid för att se Jocke nolla agilityklassen. Amiga hade 37 i tid och vi trodde nog inte det skulle räcka då flera sprang på 35, bland annat Jennie men hon fick fel på balansen. Men jösses vad många som körde bort sig och det slutade med att Jocke kom 2:a. Det var ju hur kul som helst och se det på plats. Vilken tur att vi hann dit. I Medium körde Hanna bort sig tyvärr men Patrik och Sam nollade,  tror de kom 10:a totalt. Kul och spännande var det i upplösningen ändå trots att vi inte hade nån svensk just i topp där. Så var det då dags för de tre largehundarna. De två första låg en bit bakom och körde bort sig den här dagen också. Så kom då Jenny och gjorde det bästa! Från en 11:e plats klättrade hon till en 2:a plats totalt. Lisa Frick och Hoss rådde hon inte på och de blev världsmästare för fjärde gången. Så largefinalen blev nåt i hästväg den också. 

Efter prisutdelning och avslutningsceremonin så var det dags för oss att ta flyget mot Köpenhamn där vi mellanlandade denna gång. Jag har aldrig haft såna lock för öronen, måste vara förkylningen.

Väl hemma i Sverige så körde Åsa oss hem tryggt och säkert. Vad roligt det är att komma hem tre på natten och alla hundarna är precis galna. De hade nog saknat mig minst lika mycket som jag saknat dom. 

 












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar