söndag 28 juni 2015

SM

Rullade mot Linköping vid 8 på fredagen. Elna var också med. Jag hade Uno med så han kunde få socialtränas lite. Sara skulle besiktiga mellan 13-14. Vi var framme i god tid men det var jättelånga köer och tog lång tid så jag tror Bonzo blev besiktigad vid tre tiden. Vi gick i parad och det var invigning och de fick sina påsar med startnummer och så. Sedan var vi till hotellet och checkade in. Kollade bara att det var okey och sedan var vi hem till kusin Klara med familj som ju bor där. Jisses vilket läckert hus de hade! Vi fick lite att äta och dricka och blev kvar ett bra tag. Rastade hundarna i den fina parken bredvid hotellet innan vi gick och sov.
På lördagen tyckte vi att vi räknat så bra och så missade vi Jocke ändå i small. Men sedan såg vi allt som var på lördagen. Saras lag tävlade och fick tio fel, låg 9:a. Bollfors gjorde ett jättefint hopplopp och min ersättare Karin skötte sig perfekt trots att hon var väldigt nervös. Laget slutade på 5 fel och låg 6:a. Det var tävlingar till ca 20 och sedan åkte vi till en pizzeria och åt innan det blev tidig kväller på hotellet. 
Söndagen började med lagen. Alla finaler blev jättespännande då verkligen allt kan hända. Tyvärr så diskade sig två av hundarna i bollfors så de fick inget resultat. Tror de kom trea på 15 fel till sist. De som låg etta körde bort sig helt i alla storlekarna. Saras lag drog på sig lite fel även idag men avancerade ändå två placeringar och kom 7:a. Smalllaget med bollnäshundar diskade sig men jockes lag kom trea (klättrade från 8:e plats)
I den individuella large var det en riktigt tuff bana. Möblerade om i resultatlistorna ordentligt. Tror Loppa klättrade från typ 38 plats till en 8:e. Hon hade lite tidsfel med från lördagen. Riktigt skoj final att titta på! Smallbanan var för lätt tycker jag och med många nollor så hände det inte mycket dramatiskt. Ja, det är klart, lite dramatik var det ju. Jocke låt femma men vurpade precis vid balansen och fick en 5:a för det. Snacka om otur. Sedan åkte vi hem för annars skulle det blivit allt för sent. Vi kollade liveresultaten när medium körde och kunde se att Malin diskade sig men att Jockes tjej Hanna vann det var ju riktigt skoj det. 
Det var ett jättebra SM på alla sätt men att inte köra någon tävling alls på fredagen gjorde att det blev alltför långt. Det har ju varit ett laglopp redan på fredagen i några år nu och det har varit bra tycker jag. Nu blev det ju nästan ett straff att vinna medalj. Vi var i alla fall hemma före midnatt och det var skönt. Uno har utökat sitt rasregister med ca 60 raser i helgen. Han är himla mysig då han tagit allt ståhej runt omkring med stor ro. Sovit på hotell, åkt hiss och träffat massor med folk. 











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar